Biologische Luikse stroop 100% fruitstroop Luikse stroop
logo

In 1768 werden heel veel appels en peren geteeld en begon Jean Baptist Lambert hier een siroop van te maken. Dat bracht hem tot de 100% peren-appel fruitstroop. Van de dag bekend met de karakteristieke zwarte beker. Deze receptuur is tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven. In de jaren 90 is er een uitbreiding in het smaakpallet gekomen met de peer-appel-dadel siroop. Deze zoetere siroop is tegenwoordig de populairste siroopsoort in België.

thumbnail

Voor de bewuste genieter is er de biologische peer, appel, dadel siroop. Geen toegevoegde suikers enkel biologisch geteelde grondstoffen. Bereid met 7 kg fruit per kg siroop. Verantwoord en toch lekker.

ingrediënten

Perenstroop* (35%), appelstroop* (33%), dadelstroop* (31%), geleermiddel: pectine. Uit biologische teelt Vruchtgehalte: 620g vruchten per 100g perenstroop.

Voedingswaardewijzer

Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ/kcal) 1156 / 272
Vet (g) 0
Verzadigde Vetzuren (g) 0
Koolhydraten (g) 66
Suikers (g) 58
Voedingsvezels /Fibres (g) 3
Eiwitten (g) 1
Zout (g) 0,06

Verkrijgbaar bij

  • Colruyt (België)

meer informatie

Heeft u vragen over Lambert fruitstroop?

Neem danop, wij staan u graag te woord.