Vacature: QA Officer

 

Frumarco B.V. is een dynamische organisatie, gevestigd tussen de boomgaarden in Beesel. Een groep gemotiveerde medewerkers produceert en verkoopt diverse fruitstropen van hoogwaardige kwaliteit. Onder de klanten van Frumarco B.V. vallen Nederlandse en Belgische supermarkt organisaties. 

Voor onze vestiging in Beesel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerk(st)er die ons kwaliteitsteam komt versterken als:

 

QA Officer

 (Parttime) 24 uur, verdeeld over 3 of 4 dagen

 

Functie inhoud:

In bijna alle supermarkten in Nederland en België zijn wel producten van Frumarco te vinden. Het is daarom belangrijk dat onze verpakkingen voorzien zijn van de juiste ingrediëntendeclaraties, voedingswaarden, allergeneninformatie en claims. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige collega die kwaliteit, voedselveiligheid en wettelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Als QA Officer zorg jij ervoor dat onze inkoop- en verkoopspecificaties up-to-date zijn en dat onze verpakkingen voldoen aan de juiste wet- en regelgeving op het gebied van etikettering. Daarnaast onderhoud je onze klantportals en draag je bij aan een hoge klanttevredenheid door het beantwoorden van kwaliteit gerelateerde klantvragen.

Functie eisen:

Mbo+ – Hbo-niveau, bij voorkeur een opleiding in een functie gerelateerde richting (levensmiddelentechnologie);
Kennis van de etiketteringswetgeving (o.a. Europese en Nederlandse wettelijke eisen);
Kennis van kwaliteitsnormen (IFS);
Ervaring met systemen als SIM en Navision is een pré;
Gemotiveerd, collegiaal, accuraat, zelfstandig en met doorzettingsvermogen;
Communicatief vaardig, zowel mondeling al schriftelijk in Nederlands, Engels en Duits;
Kennis van Word en Excel;
Flexibele werkinstelling;
Is bereid vakkennis up-to-date te houden.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt deze functie je wel aan, laat je dan niet weerhouden om toch te solliciteren!

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf met een collegiale werksfeer, een markt conform salaris en prima arbeidsomstandigheden.

Reacties
Wil je graag bij Frumarco B.V. werken? Twijfel dan niet en stuur je CV en een korte motivatie naar Frumarco BV, t.a.v. Daphne.Visschers-Frissen, d.visschers@frumarco.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Visschers via het telefoonnummer: +31 (0)6 46428169.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.